Rotarytomtarna på besök hos företagen…

Tack till alla sponsorer av seglarskolan!

rotary stenungsund tomtar sill sponsorer seglarskolan
Robert Larsson överlämnar (coronasäkert) en sillåda från Klädesholmen till Lars Lindberg på SEAB Bygg.

Under förra veckan var Bengt och Robert (Robert fick sill) ute och tomtade för alla våra fantastiska sponsorer av seglarskolan för barn och unga med funktionsvariation som genomfördes vecka 30. Vi hade vidtagit alla tänkbara försiktighetsåtgärder, spritat våra händer, gjort coronatest med mera.

Vi startade vår ”tomteresa” med att åka ut till Skärhamn och Tjörns Sparbank. Banken hade flyttat på sig sedan sist (kanske 10-15 år sedan) och ligger numera i Transatlantics gamla men mycket vackra lokaler.

Nästa stopp var vid Djupvik och Swedeship Marine där VD:n Bosse tyvärr satt i ett digitalt möte men det löste sig i alla fall. Nästa stopp var på Swedbank i Stenungsund, där vi fick ringa på klockan då hela personalstyrkan satt i köket och spelade julklappspelet.

Dahlgrens Optik, Stenungsunds bästa optiker, fick besök av tomtarna, likaså Hans på Veteranpoolen. Tjörnbagarn och SEAB, som ligger vid kontorshotellet på Munkeröd,  fick besök.  Elinor på Svenska Kyrkan och Maria Lager på Handelsbanken lyckades vi också att haffa. Jengla Omsorg fick tyvärr inget besök av tomtarna utan får nöja sig med en digital sill i år, då vi inte kör till Malmö…

Sist, men inte minst viktig i vår julklappsresa var Glenn på Stendahls Bil som vi vet älskar sill och särskilt då sill från Klädesholmen Seafood.

Vi önskar alla våra sponsorer en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!